In ons Gastenboek kun je ook een reactie plaatsen.

Ik zou niet weten waarom je voor iemand anders zou willen kiezen! 

trouwfoto bruidsfotograaf Diemen

De dag was lang niet zo fantastisch geweest zonder het prachtige werk van Siebe en Su. Ja iedereen schrijft altijd iets leuks, maar deze mensen moet je gewoon hebben voor je bruiloft!! Omdat ze met zijn tweeën zijn krijg je super leuke foto’s die van alle kanten gemaakt worden! Je merkt gewoon aan alles dat ze super goed op elkaar ingespeeld zijn en ook van elkaar weten vanuit welke hoek ze de beste foto kunnen maken! En dat zijn niet gewoon standaard foto’s zoals je ze meestal gewend bent! Het kwam geregeld voor dat Su weer ergens tussen de bosjes zat en dan van daaruit de struiken mooi mee kon nemen op de foto of dan lag ze weer op de grond omdat die hoek gewoon het beste was. Kortom, deze mensen zijn geweldig en ik zou niet weten waarom je voor iemand anders zou willen kiezen! 

Kevin & Claudia

getrouwd 30 juni 2017

Zij wisten zich vaak op de achtergrond te houden.

bruidsfoto Oude Slot Heemstede

Wat een onwijs mooie foto’s hebben Siebe en Su gemaakt van onze grote dag! Siebe en Su stonden voor alles open en niks was hun te gek. Ook dachten zij goed met ons mee en de 1e foto’s kregen wij al snel binnen! Wat een top fotografen en een heel leuk stel. Su lette goed op de details en Siebe zorgde voor de mooie invalshoek. Deze twee top fotografen waren de hele dag aanwezig maar wisten zich vaak op de achtergrond te houden.

Wij zouden Siebe en Su zeker aanbevelen bij andere stellen!

Tom & Ruth

getrouwd 6 juli 2017

De “samenwerking” voelde goed aan.

Huize Frankendael trouwen bruidspaar

De sfeer van de dag is op de foto’s goed overgekomen en precies wat wij in gedachten hadden, ongedwongen, spontaan en met humor. Knap werk zeker omdat wij pas 2 weken voor de bruiloft contact met Siebe & Su hebben opgenomen en wij hen pas op de bruiloft zelf voor het eerst in persoon zagen.
De “samenwerking” voelde goed aan en het resultaat is er dan ook naar! Ze hebben geluisterd naar wat wij wilden en dit super uitgevoerd. Bedankt Siebe & Su, jullie zijn een echte aanrader!

Trouwen Frankendael Amsterdam

getrouwd 24 april 2017

Ontzettend mooie foto’s van onze bruiloft!

Huize Frankendael trouwen bruidspaar

Ontzettend mooie foto’s van onze bruiloft! Een aanrader. Zeker omdat ze met z’n tweeën zijn krijg je meerdere foto’s vanuit verschillende hoeken. Daarnaast ook nog eens snel alle foto’s ontvangen.

Michiel & Mireille

getrouwd 7 juli 2017

Een beter fotografen duo kun je niet vinden!

fotografie 2 mannen trouwen

Omdat wij op wat latere leeftijd zijn getrouwd, was het voor ons best een spannende dag. Heel véél gasten en dan ook nog eens steeds twee fotografen om je heen. Siebe en Sumalee doen hun werk op uitstekende wijze. Je merkt eigenlijk niet dat ze er zijn, maar achteraf blijkt dat zij steeds op de juiste plek stonden om belangrijke momenten vast te leggen. Bijzonder is ook dat je één moment in beeld krijgt vanaf letterlijk twee gezichtspunten. Wij begonnen met de fotoshoot, deels in onze tuin en deels op wat andere plaatsen. Siebe en Sumalee weten de weinige tijd optimaal te benutten met als resultaat… prachtige en ontspannen sfeerfoto’s! Ook de huwelijksceremonie en het feest zijn perfect vastgelegd. Het enige probleem is… je krijgt zó véél prachtige foto’s, dat je bijna geen keuze kunt maken
voor het foto-album. Maar zo’’n luxe probleem vinden wij niet erg…! Een beter fotografen duo dan Siebe en Sumalee kun je niet vinden! Veel dank!

Guus & So

getrouwd 11 mei 2018

Een mooie balans tussen spontaan en geposeerd.

Huize Frankendael trouwen bruidspaar

Onze keuze voor Siebe was al snel gemaakt, omdat wij ze aan het werk hebben gezien tijdens een andere bruiloft. Gelukkig was het eindresultaat ook nog eens top. Geweldige foto’s van de mooiste dag uit ons leven! Een mooie balans tussen spontaan en geposeerd. Siebe & Su denken mee en ze staan open voor ideeën!

Tom & Janine

getrouwd 1 juli 2017

Wat een prachtige, spontane ongedwongen foto’s maken ze.

Wij zijn op 28 april 2017 getrouwd en waren via vrienden bij Siebe en Su terecht gekomen. Wat een prachtige, spontane ongedwongen foto’s maken ze. Precies wat we wilden! En wat zijn onze foto’s mooi geworden. Er zitten diverse stijlen tussen. De gasten van de bruiloft praten nog steeds over de prachtige foto’s. Ik kan Siebe en Su van harte aanbevelen aan iedereen.

Frouktje & Leon

getrouwd 28 april 2017

bruidsfoto

We hadden meteen het vertrouwen.

bruidsfoto Oude Slot Heemstede

Wauw!! Wat een prachtige foto’s van onze trouwdag!! We zijn er echt zooo blij mee!! Vanaf de eerste blik op jullie site zagen wij meteen dat jullie mooie/bijzondere foto’s maken. Na onze eerste kennismaking hadden we meteen het vertrouwen dat het prachtige foto’s zouden worden. Op de dag zelf gingen jullie zo leuk met onze kindjes ook om zodat zij er ook fantastisch op staan! We beleven onze dag weer helemaal opnieuw als we ernaar kijken! We zijn super blij met jullie!!

Jos & Melissa

getrouwd 7 april 2017

Een duo van fotografen, die geweldige foto’s maken.

ervaring bruidspaar bruidsfotograaf

Een duo van fotografen, die geweldige foto’s maken. Ze spelen met licht, details en verschillende perspectieven die resulteren in beeldschone plaatjes. Ze weten ook uitstekend met (ongeduldige) kinderen om te gaan. Wij hebben Siebe en Su ingezet voor onze bruiloft op 9-9-2016 en kregen 2 dagen erna al de eerste kiekjes te zien. We hebben heel veel complimenten ontvangen over de foto.s Echt een aanrader!

Iwan & Elvira

getrouwd 9 september 2016

Twee zien meer dan een en dat is duidelijk terug te zien! Prachtfoto’s!

Bij het terugzien van de foto’s waren we weer helemaal in de sfeer; ongedwongen en gezellig.
Su en Siebe hebben buitengewoon professioneel deze dag vastgelegd, niks dan lof, ook namens onze gasten !
Twee zien meer dan een en dat is duidelijk terug te zien! Prachtfoto’s! Prachtige details, emoties, en plezier!

Alfons & Corrie

getrouwd 2 juli 2015

Het zijn ook allemaal mooie spontane foto’s geworden.

tevreden bruidsparen fotograaf

Siebe en Su hebben het super gedaan op onze bruiloft! Heel ontspannen, duidelijk en professioneel.
Onze bruidsmeisjes van 4 en 6 waren eerst verlegen en wilden niet op de foto, maar ze zijn zo leuk met de meiden omgegaan dat zij uiteindelijk heel graag op de foto wilden! Het zijn ook allemaal mooie spontane foto’s geworden.
Onze gasten hebben ook alleen maar lovende reacties gegeven.

Ralph & Eliza

getrouwd 26 juni 2015

Vaak zijn de foto’s waar we juist niet in de camera keken de mooiste.

We vinden het geweldig om zulke mooie foto’s van onze speciale dag te hebben. Niet alleen van onszelf maar ook van onze gasten en alle leuke details. Het feit dat ze met z’n tweeën komen levert ontzettend mooie foto’s op.

Dico & Anneloes

getrouwd 23 mei 2014

Een super samenwerking. Ongelofelijke mooie foto’s!

2 Fotografen zorgen voor meer spontane foto’s. Ze hebben oog voor detail, creëren een ontspannen sfeer en zijn op een fijne manier aanwezig.

Jeroen & Liselotte

getrouwd 22 augustus 2014

De foto’s zijn werkelijk prachtig!

tevreden bruidsparen fotograaf

Het is een kundig koppel, dat open en toegankelijk is en met humor… Hierdoor voel je je op je gemak en dat is wel zo prettig als je niet van poseren houdt 🙂

Martin & Stéphanie

getrouwd 15 mei 2015

Foto’s zijn origineel, spontaan en passend bij de sfeer van onze bruiloft.

Je merkt ze eigenlijk niet om je heen en toch is alles vastgelegd zoals het was.
Wij raden Siebe en Su absoluut aan als fotografen voor jullie bruiloft.

Peter & Marion

getrouwd 2 mei 2015

Op de dag zelf waren zij niet opvallend aanwezig.

tevreden bruidsparen fotograaf

We hadden een krappe planning maar Siebe en Su waren erg flexibel en wisten alle momenten en details prachtig vast te leggen.

Edwin & Lonneke

getrouwd 13 mei 2015

Mede door Siebe & Su was het echt de mooiste dag!

tevreden bruidsparen fotograaf

We hebben een heerlijke ochtend/middag gehad en er zijn prachtige foto’s genomen. De foto’s in de Maassilo waren echt naar verwachting en ook de foto’s in de Maastunnel zijn erg apart geworden.

Maurice & Kim

getrouwd 1 mei 2015

De fotoshoot ging super! Wij vonden het hartstikke leuk! En onze kinderen ook!

tevreden bruidsparen fotograaf

Hartstikke bedankt dat jullie onze belangrijkste dag in onze leven wilden vastleggen met jullie geweldige fotograaf talenten!! Wat zijn de foto’s supermooi geworden!

Guillaume & Genelva

getrouwd 10 juni 2015

Siebe & Su

Siebe & Su

2 Enthousiaste bruidsfotografen

“Met passie fotograferen wij ook jullie bruiloft!
We houden ons over het algemeen op de achtergrond.

Als hecht team maken we een mooi beeldverhaal met spontane momenten & artistieke foto’s van jullie trouwdag.”

Dit vinden andere bruidsparen over ons. "Siebe & Su zijn:.........."

discreet, ongedwongen, gezellig, professioneel, fijne manier aanwezig,
open en toegankelijk, flexibel, talenten, vleugje humor, creatief, onopvallend,

super samenwerking, gepassioneerd,
op de achtergrond, meedenken, service, kwaliteit, no nonsense,vakmanschap,
prettig communiceren, subliem, vertrouwd, vakmensen, vriendelijk.

⇑⇑⇑   Enkele trefwoorden van bruidsparen over ons.
Bekijk eventueel meer ervaringen van bruidsparen met ons.

Nog meer reacties lezen of gelijk maar meer info aanvragen?

Op vrijdag 6 juli zijn wij getrouwd bij Papa's Beachhouse in Hoofddorp. Vandaag hebben we de foto's van Siebe en Su ontvangen. Wat zijn ze onwijs mooi geworden!! Dankzij het enthousiasme van Siebe en Su hebben we hele mooie, spontane en ongedwongen foto's van onze trouwdag. Doordat ze met zijn 2-en zijn krijg je foto's uit meerdere standpunten. Zelfs de kinderen vonden het niet erg om op de foto te gaan. We zijn blij dat we voor Siebe en Su hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. Absoluut een aanrader!!lees meer
Bianca van Roosmalen
Bianca van Roosmalen
2018-07-25T07:21:19+0000
Wij zijn zo ontzettend blij dat jullie onze mooiste dag vast hebben willen leggen! En dan hebben we nog niet eens alle foto’s gezien! Super super bedankt!!!!!lees meer
Salina van der Zwan-Mink
Salina van der Zwan-Mink
2018-06-17T19:11:40+0000
It has been three months by now since we made photoshoot with Siebe and Su but I feel obliged to write this post and say what a great job they did! They came to our house with all professional equipment and the space turned into photo studio: different lenses, flashes, reflectors and statives enabling them to make a great photoshoot. They made the work with great attitude and good consideration to our 7-month child. They went extra mile when I asked them to do few tweaks to my photos. Very pleased with their services and certainly would come to them again knowing for sure that great result will be delivered. Great job! Thank you both!Anna and Hans van RijswijkAlphen aan den Rijnlees meer
Anna Pchelnikova
Anna Pchelnikova
2018-06-03T18:52:57+0000
My boyfriend and I were celebrating our 15th dating anniversary and we've decided to make one photo shooting at Keukenhof. We found on internet the Siebe & Su website with detailed explanation about their work and some nice pictures. Then we decided to contact Siebe Baarda Fotografie. Was the best choice. Their are a very attentions and friendly couple. We recommend for everybody. All the pictures were wonderful and really captured that moment in the tulips park. It was one of the best memories from our trip.lees meer
Cristiane Sales
Cristiane Sales
2018-05-20T20:05:46+0000
Siebe and Su are a great couple, well coordinated and they take very nice pictures. They capture every happy moment. They have a unique take on every photo making it beautiful and a fun experience. They listen and give great input. They really deliver great quality photos.Thank you, Siebe and Su, I look forward to working with you again!lees meer
Clara Mlozi
Clara Mlozi
2018-05-16T10:05:35+0000
Wij komen elke keer weer terug (gisteren voor de 5e keer sinds onze bruiloft in 2010) bij deze 2 prachtige en lieve mensen. Die ook nog eens uitstekende foto's maken! Ze zijn hun geld meer dan waard :).lees meer
Carola Morriën-Gokke
Carola Morriën-Gokke
2018-05-05T05:38:36+0000
Een super familieshoot met verschillende generaties. Ik heb zelf gewoon nog nooit zo leuk op een foto gestaan! De combinatie van 2 fotografen tegelijkertijd maakt dat er verrassend leuke foto's ontstaan met net even een andere invalshoek. De locatiekeuze was geweldig met veel mogelijkheden. Zeer fijn dat je gewoon een heleboel foto's krijgt (en dan ook echt een heleboel!!!) na afloop en niet per foto extra hoeft te betalen. Siebe en Su maken het fijn en gezelliglees meer
Iris Kleinlugtenbelt
Iris Kleinlugtenbelt
2017-09-30T11:01:41+0000
Prachtige foto's. Goed oog voor detail! Genoten van de shoot en mogen genieten van de eerste foto's binnen een paar uur al op Facebook! Top! Aanrader!lees meer
Mandy Sibrandi
Mandy Sibrandi
2017-07-08T17:41:53+0000
During our visit to Keukenhof we contacted Siebe Barada Photography. It was the best decision. Both of them were not only highly skilled professionals but also very warm and friendly . All the pictures came out more than I had wished for .I want to frame some of the pictures. But it is very difficult to decide which one to frame as all of them were fabulous , extraordinary and out of the world.We did not even realize how the hours went by during the shoot..They have made not only beautiful memories of our Keukenhof trip but also made our trip very special with their friendly gesture. I am very positive that we will surely meet again for some other photo shoot in the future.We truly love and admire their work. Thanks a lot Siebe and Su. You guys are awesome !!!!!!!!!!!!lees meer
Ruby Red
Ruby Red
2017-06-13T13:37:14+0000
We made the wise choice of contacting Siebe Baarda Photography during our visit to Keukenhof this Easter break. They were easy to reach and their website is very clear with the information. We had two kids and both Siebe and Su were caring, accomodating and made it as easy as possible to get good shots. They are true professionals with great skill and equipment and above all a very friendly personality which made it an absolute pleasure of an experience. What about those photos - well, my only feedback was they were as beautiful as the tulips at Keukenhof. Need one say more? We got much much more than we had hoped to and we are very happy with our decision. Thanks Siebe and Su!lees meer
Vignesh Chandrasekar
Vignesh Chandrasekar
2017-05-07T13:14:10+0000
Thnx guys.. you guys make an amazonh duo.. really made it a memorable one for us.. we are so lost in the pictures that we arent sure which one is better.. it was a vacation shoot for us in our traditional colorful Indian attire amongst the vibrant tulip colors.. ur photography was cherry on the cake.. it was really fun getting cliked by you guys..keep up the good work!lees meer
Nidhi Mandal
Nidhi Mandal
2017-04-23T01:21:09+0000
Een fotosessie met Siebe en Su is een aanrader! Wij hebben een familieshoot in het Haarlemmermeerse bos gehad en kregen binnen 2 dagen de foto's al. Zo mooi... goed voor uren genieten.lees meer
Margo Veltman-Korenwinder
Margo Veltman-Korenwinder
2016-06-21T12:56:36+0000
Wij hebben een familiefotoshoot gehad in het Haarlemmermeerse bos. Het was erg gezellig en ontspannen. De foto's waren snel klaar en zien er fantastisch uit. Zeker aan te raden!lees meer
Marielle van der Star
Marielle van der Star
2016-06-10T05:13:44+0000
Alweer drie jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met Siebe en Su toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft in Italie. En wat een feest, Siebe en Su bleken samen te fotograferen! Dus meer foto's en verschillende perspectieven! Precies wat we wilden! Het klikte meteen en voor de bruiloft hebben we een geweldige loveshoot gedaan in de Keukenhof! In Italie kwamen ze een paar dagen eerder zodat ze de lokatie konden verkennen en mee konden met onze ondertrouw, waar we dus ook mooie foto's van hebben! De bruiloft was een groot feest en de gehele (lange en warme) dag is super vastgelegd door Siebe en Su! De dag na de bruiloft nog een mooie familieshoot gedaan en een heuse 'trash the dress'-shoot! Toen onze dochter geboren is kwamen zij ook na 5 dagen foto's maken! Werkelijk prachtig!!! Toen zij 1 werd hebben we een 'cake smash' gedaan en daarvoor nog leuke gezinsfoto's gemaakt! Kortom, wij zijn meer dan superblij met Siebe en Su! Dus wil je prachtige foto's met superfijne en geduldige fotografen: kies hen!!lees meer
Joyce van der Star-Jansen
Joyce van der Star-Jansen
2016-05-11T07:33:20+0000
Siebe & Su hebben 2 jaar geleden onze bruiloft schitterend vastgelegd. Inmiddels hebben ze ook een zwangerschapsfotoshoot bij ons gedaan en hebben ze geweldige foto's gemaakt van onze dochter toen ze nog maar 5 dagen oud was. We kunnen ze van harte aanraden! Ze zijn ontzettend aardig en maken geweldige foto's!lees meer
Anneloes Rube
Anneloes Rube
2016-04-25T09:24:20+0000
2 jaar terug onze bruidsrapportage laten maken door deze 2 top fotografen, vandaag kwamen we Siebe en Su bij toeval tegen in de bollenstreek en spontaan werden er weer een paar foto's van ons genomen. Geweldig wat een warmte straalt dit echtpaar uit.lees meer
Richard Mens
Richard Mens
2016-04-14T17:14:41+0000
Ik heb een fotoshoot met hen gehad, prachtig resultaat en ze zijn super sympathiek. Ze hadden veel geduld ook met mijn dochtertje, die niet graag op de foto wilde omdat ze wat verlegen was. Dat was aan het resultaat niet te zien! Super.lees meer
Eunice-Hee Chung
Eunice-Hee Chung
2016-03-08T18:52:43+0000

In ons Gastenboek kun je ook een reactie plaatsen.

Tevreden bruidsparen
Beoordeel deze pagina. Dank!