Gastenboek

Recente ervaringen van bruidsparen. Meer dan 100 lovende reacties zijn ook nog hier te zien.

Scroll naar beneden om een reactie te plaatsen.

55 Reacties

 1. Onze bruiloft is alweer een aantal maanden geleden, maar graag wil ik ook namens mijn man Jaap nog even een reactie geven op de foto’s en fotografie op onze trouwdag. Het nemen van de foto’s ging erg leuk en ontspannen. Siebe en Su namen de foto’s vanuit verschillende invalshoeken en hadden leuke ideeen. We hebben veel foto’s ontvangen, heel erg mooi, waarop wij ook van anderen veel positieve reacties hebben gekregen. Mijn dank nogmaals aan Siebe en Su en onze complimenten over de foto’s! Groetjes Jaap en Marianne

 2. Op 6 juli 2017 was het dan zover, wij gingen in Lisse trouwen. Wat een onwijs mooie foto’s hebben Siebe en Su gemaakt van onze grote dag! Siebe en Su stonden voor alles open en niks was hun te gek. Voor suggesties of andere poses stonden zij altijd open. Ook dachten zij goed met ons mee en de 1e foto’s kregen wij al snel binnen! Wat een top fotografen en een heel leuk stel. Su lette goed op de details en Siebe zorgde voor de mooie invalshoek. Deze twee top fotografen waren de hele dag aanwezig maar wisten zich vaak op de achtergrond te houden.
  Wij zouden Siebe en Su zeker aanbevelen bij andere stellen! Lieve Siebe en Su, onwijs bedankt voor alles!!!! Groeten Tom en Ruth

 3. Op 17-03-17 zijn wij getrouwd in De Rijp.
  Siebe en Su waren super op tijd en gingen gelijk aan de slag. Je had niet eens door dat ze er waren. Wat een super duo en hele lieve mensen.
  Al na paar dagen kwamen de eerste foto’s op facebook en tijdens onze huwelijksreis de mail met alle foto’s. Dat was onwijs gaaf.
  2 Maandje’s later het trouwboek. Jemig wat is ie mooi en super kwaliteit!

  Kort gezegd: Siebe en Su zijn toppers en weten wat ze doen! Top fotografen.

 4. Wij zijn op 28 april 2017 getrouwd en waren via vrienden bij Siebe en Su terecht gekomen. Wat een prachtige, spontane ongedwongen foto’s maken ze. Precies wat we wilden! En wat zijn onze foto’s mooi geworden. Er zitten diverse stijlen tussen. De gasten van de bruiloft praten nog steeds over de prachtige foto’s. Ik kan Siebe en Su van harte aanbevelen aan iedereen.

 5. Precies een week plus een dag geleden getrouwd (24 april) en nu al de foto’s voor de eerste keer bekeken.
  De eerste voorproefjes hadden we al gezien dus zaten wij vol verwachting op de rest te wachten.

  De sfeer van de dag is op de foto’s goed overgekomen en precies wat wij in gedachten hadden, ongedwongen, spontaan en met humor. Knap werk zeker omdat wij pas 2 weken voor de bruiloft kontakt met Siebe & Su hebben opgenomen en wij hen pas op de bruiloft zelf voor het eerst in persoon zagen.

  De “samenwerking” voelde goed aan en het resultaat is er dan ook naar!
  Ze hebben geluisterd naar wat wij wilden en dit super uitgevoerd.

  Bedankt Siebe & Su, jullie zijn een echte aanrader!

 6. Op acht september zijn wij getrouwd. Dankzij de ontspannen manier van fotograferen hebben wij een prachtige collectie foto’s van onszelf en onze gasten! Siebe en Su weten als geen ander hoe zij het juiste moment moeten fotograferen. Wij raden dan ook iedereen Siebe en Su aan!

  Groet,
  Bas en Anouk

 7. 1 juli 2016 zijn we getrouwd en Siebe en Sumalee hebben die dag prachtige foto’s gemaakt. We ontdekten dit duo via deze site en zagen dat de foto’s technisch goed zijn en de mensen ongedwongen op de foto’s staan. Na het kennismakingsgesprek waren we om.

  Als we onze foto’s terug zien, beleven we de dag opnieuw. De sfeer is heel goed vastgelegd en alle gasten staan er een paar keer goed op. Veel van onze gasten hebben nog laten horen dat de foto’s zo mooi waren. We zijn ook helemaal blij met hoe het die dag gegaan is en raden dit duo zeker aan. Een prachtige investering.

  Hartelijk dank!

  Christiaan en Maya

 8. Een duo van fotografen, die geweldige foto’s maken. Ze spelen met licht, details en verschillende perspectieven die resulteren in beeldschone plaatjes. Ze weten ook uitstekend met (ongeduldige) kinderen om te gaan. Wij hebben Siebe en Su ingezet voor onze bruiloft op 9-9-2016 en kregen 2 dagen erna al de eerste kiekjes te zien. We hebben heel veel complimenten ontvangen over de foto.s Echt een aanrader!

 9. Op 4 september hebben wij onze eerste officiële familiedag gehouden in het Amstelpark. Siebe & Su hebben onze dag vastgelegd met een prachtige foto reportage van de familie. Wij hebben een super leuke dag gehad mede dankzij de gezellige foto reportage en leuke ideeën voor de verschillende opstellingen. Het zijn super leuke foto’s geworden en jullie gingen ook goed om met de bewegelijkheid van de kleine kids 🙂 Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

  Groetjes, Daphne en de rest van de familie

 10. Wij zijn op 24 augustus getrouwd in Noordwijk. Siebe en Su hebben onze trouwreportage verzorgd op een heel professionele en tegelijk zeer ontspannen wijze. Zij zijn heel open en toegankelijk, stellen je op je gemak en hebben tal van leuke ideeën voor mooie foto’s. Van te voren vroegen we ons af of twee uur niet te lang was vanwege het feit dat we ‘slechts’ met z’n tweetjes waren, maar uiteindelijk zijn Siebe en Su tweeëneenhalf uur gebleven en de tijd vloog voorbij! Steeds weer kwamen ze met andere ideeën en invalshoeken, zodat we nu heel veel mooie en creatieve foto’s hebben. Graag bevelen we dit leuke en lieve stel aan bij anderen. Lieve Siebe en Su, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze trouwdag!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.