Gastenboek

Recente ervaringen van bruidsparen. Meer dan 100 lovende reacties zijn ook nog hier te zien.

Scroll naar beneden om een reactie te plaatsen.

55 Reacties

 1. Wij zijn erg blij dat we onze bruiloft vast hebben laten leggen door Siebe en Su.
  Als fotografie duo vullen ze elkaar goed aan.
  Beide hebben hun eigen creatieve visie dat zorgt voor bijzondere, creative, speciale en erg mooie foto’s.
  Wij voelde ons erg op ons gemak (aangezien wij normaal niet graag op foto’s staan).
  En vonden het erg fijn dat Siebe en Su hadden geluisterd naar onze wensen.
  Met als resultaat prachtige foto’s van onze bijzondere dag.

 2. Wij hebben een ontzettend mooie dag vol herinneringen gekregen door Siebe en Su. Alle mooie foto’s vastgelegd in een mooi fotoboek.
  Het was een hele fijne samenwerking, tussen zowel Siebe en Su als met ons. Zeker een aanrader.

 3. Dankzij het geweldige werk van Siebe en Su genieten wij nog iedere dag na van onze fantastische dag! Prachtige, ongedwongen spontane foto’s die ieder moment perfect hebben vastgelegd.
  De eerste foto’s kwamen al een paar dagen na de bruiloft, waarna de rest (een kleine 1200 foto’s) al snel volgden. Ontzettend trots zijn wij dan ook op ons fotoboek wat ontworpen is door Siebe en Su. Een prachtig aandenken aan een dag die wij zo steeds een beetje opnieuw kunnen beleven.
  Siebe en Su, jullie zijn geweldig!

  Getrouwd op 1 september 2017

 4. 30 september j.l. zijn we getrouwd in Roelofarendsveen. Siebe en Su waren erbij om alles op foto vast te leggen. En of ze dat hebben gedaan! Ze waren overal, niks was teveel, ze waren heel energiek en actief aanwezig en als er even een rustmomentje was in het programma, keken ze alweer om zich heen wat ze extra konden doen!
  De communicatie vooraf was ook prima en prettig.
  Na de trouwerij kregen we al heel snel een selectie van onze dag, geweldig genieten was dat en we zagen meteen dat de kwaliteit uitstekend was.
  Na een tijdje kregen we de hele serie en konden we onze grote dag nog eens herbeleven, heerlijk! we kregen er geen genoeg van. Ook de mensen die meekeken waren/zijn heel enthousiast.
  Al met al, geen moment spijt gehad dat we voor Siebe en Su hebben gekozen, het zijn top fotografen!!

  Nogmaals hartelijk bedankt Siebe en Su!

  Lieve groet van Wim en Sjoerdje

 5. Op 2 juni hebben wij elkaar het ja woord gegeven. Dankzij Siebe en Su hebben wij daar prachtige beelden van. Dankzij het ontspannen sfeer hebben we hele mooie fotos kunnen maken van ons zelf en onze gasten. Iedereen vond de foto’s zeer mooi en hebben veel complimenten gehad.

  Het was een lange warme dag voor ons allemaal maar ze bleven professioneel. Ze zijn onwijs goed in hun werk en denken met alles mee.

  Hele lieve mensen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.