Reacties bruidsparen (vervolg)

Nog meer reacties van bruidsparen op onze trouwreportages

Zowel in ons oude gastenboek, onze e-mailbox en op internet veel positief commentaar. Recente reacties staan in ons NIEUWE GASTENBOEK.

SIEBE en SUMALEE zijn gewoon DE BESTE!!!

Bruiloft Heiloo

Ruud en Sølvi, 23-4-2011

“Beste Siebe en Sumalee en iedereen die nog twijfelt over welke fot0graaf ze moeten kiezen voor hun trouwdag: SIEBE en SUMALEE zijn gewoon DE BESTE!!! We zijn op 23-04-11 getrouwd en hebben nu al alle foto’s binnen op DVD. Ze zijn echt prachtig en het zal een klus worden om te beslissen welke we willen uitvergroten om op de muur te hangen. Werkelijk ALLES hebben ze vastgelegd en omdat ze met z’n tweeen waren, hebben we heel veel foto’s van dezelfde momenten die toch net even anders zijn, omdat ze van een andere hoek zijn genomen. Zo kunnen ze b.v. foto’s nemen van het bruidspaar wanneer ze de kerk/gemeentehuis inkomen, maar ook hoe de gasten hierop reageren en natuurlijk het belangrijke moment wanneer de bruid de trap afkomt en de bruidegom haar voor het eerst ziet. De een focust op de bruid en de ander op de uitdrukking op het gezicht van de bruidegom. Helemaal geweldig! Dus Siebe en Sumalee: Ontzettend bedankt voor de fantastische foto’s, en aanstaande bruidsparen: Met Siebe en Su weten jullie dat het goed zit!”


Snelheid, kwaliteit en een goede prijs is wat je kunt verwachten.

 

Stan & Sweta, 3-4-2011

“Wij zijn getrouwd op een mooie dag in april en Siebe en Sumalee hebben dit prachtig gefotografeerd. We zijn erg blij met onze keuze. De foto’s zijn erg mooi, en mooi bewerkt. Ook stonden er 2 dagen na onze bruiloft al een selectie van 166 foto’s online die we met vrienden en familie konden delen, erg fijn! En 1,5 week na de bruiloft hadden we alle foto’s al binnen. Snelheid, kwaliteit en een goede prijs is wat je kunt verwachten. Ook leuk dat je eigenlijk 2 fotografen voor de prijs van 1 krijgt. Dank je wel Siebe en Sumalee!! ”

 


We zullen jullie aanbevelen overal waar ze een fotograaf nodig hebben!
trouwreportage strand Katwijk aan Zee

Bruiloft Katwijk

Murat & Cobie, 18-2-2011:

“Beste Siebe en Su, Heel hartelijk bedankt voor de geweldige foto’s! De foto’s zijn prachtig en elke keer als we ze bekijken, genieten we na van onze bruiloft. We zullen jullie aanbevelen overal waar ze een fotograaf nodig hebben!”

 

 

 

 


Wij zijn heel erg tevreden over de service, de kwaliteit.
trouwreportage Elst

Bruiloft Elst

Luis & Marisa, 12-5-2010

“Wij zijn heel erg tevreden over de service, de kwaliteit en de grote hoeveelheid foto’s. Iedereen op onze trouwdag viel op hoeveel foto’s er gemaakt werden en met hoeveel passie jullie het werk deden.”

 

 

 

 


Onze trouwfoto’s zijn geweldig.
trouwreportage Wijk bij Duurtede

Bruiloft Wijk bij Duurstede

Martijn & Carolien, 21-6-2010:

“Jullie site heet mooie trouwreportages en dat klopt voor 100%. Onze trouwfoto’s zijn geweldig. Jullie hebben op een fantastische manier de sfeer van onze thema-bruiloft weten te vangen. Daarnaast ziet iedereen op de foto’s hoe wij die dag gestraald hebben.”

 

 

 


Gewoon Siebe en Sumalee nemen.
trouwreportage Hauwert

Bruiloft Hauwert

Patrick & Mandy, 22-5-2010

“Voor de mensen die nog een fotograaf zoeken en twijfelen: Gewoon Siebe en Sumalee nemen, ze zijn erg prettig in de omgang, maken hele mooie foto’s en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar!”

 

 

 

 


Wij zijn erg blij dat wij voor Siebe en Sumalee hebben gekozen.
trouwreportage Rotterdam

Bruiloft Rotterdam

Eser & Zehra, 8-5-2010

“Een fotograaf speelt een grote rol bij een bruiloft. Je houdt alleen nog de foto’s in je handen van zo’n mooie dag als herinnering. Wij zijn erg blij dat wij voor Siebe en Sumalee hebben gekozen. Wij raden Siebe en Sumalee dan ook zeker aan voor de mooiste dag van je leven..!”

 

 

 

 


Wij kunnen met een gerust hart Siebe en Sumalee aanbevelen.

Ferry

Bruidsreportage in Leiden

Op 11- 11- 2011 zijn wij getrouwd.  Siebe en Sumalee hebben onze trouwdag gefotografeerd. Hun professionaliteit, gedrevenheid en vakkundigheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Alle registers werden open getrokken om de mooiste plaatjes te schieten zodat onze dag op een bijzonder mooie en creatieve wijze is vastgelegd. Eén dag na ons trouwen ontvingen per e-mail een paar fantastisch mooie foto’s. Twee dagen daarna ontvingen wij per mail de link naar de website waar meer dan 200 geweldige foto’s in een mooie slideshow te zien zijn. Deze foto’s hebben onze verwachtingen werkelijk overtroffen. Hetzelfde moment wordt vanuit 2 verschillende hoeken gefotografeerd en dat geeft een bijzonder effect en maakt het plaatje compleet. Wij kunnen daarom met een gerust hart Siebe en Sumalee aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Enorm bedankt voor jullie inzet. Mede door jullie hebben wij een blijvende, tastbare, herinnering van onze trouwdag.

Met vriendelijke groet,

Ferry & Adeline

Zij weten waar ze mee bezig zijn.

Jackelyn

Fotografie bruiloft in West Terschelling

Hi Su & Siebe,

Wij zijn 27 oktober jongstleden getrouwd op Terschelling en jullie waren daarbij aanwezig om zorg te dragen voor de fotografie. Kort na onze trouwdag kregen wij al een link per e-mail toegestuurd met een selectie van de foto’s. Hartstikke bedankt voor jullie inzet.

Wij zullen de werkwijze/ samenwerking kort en bondig beschrijven. Mooie kwaliteit. Vriendelijke prijs. Twee fotografen voor de prijs van 1. Foto’s vanuit verschillende hoeken genomen. No nonsense instelling. Vakmanschap en snelle service. Kortom Su & Siebe hebben de kennis in pacht. Zij weten waar ze mee bezig zijn. Met passie maken zij foto’s van je trouwdag.

Wij raden Su & Siebe zeker aan!

Groetjes,

Steffan & Jacky

MP

Trouwreportage in Zandvoort aan Zee

Wij hadden Siebe en Su uitgekozen voor de mooie foto’s die wij op internet van hun zagen.
En we werden niet teleurgesteld.
Daarnaast is het erg prettig met hun communiceren, voel je je op je gemak en heb je gelijk twee fotografen die foto’s van je nemen.
Na de bruiloft was er gelijk een internetlink met de mooiste foto’s om zelf te bekijken en ervan te genieten en naar vrienden en familie door te sturen.
Verder krijg je alle foto’s op DVD en kan je zelf je album maken of door hun laten doen.
Ook hun prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Siebe en Su, wij zijn erg blij met de mooie foto’s. Bedankt!

Stefan & Aylin

arjenlieneke
Bruiloftsfotograaf in Haarlemmermeer
Op 20 mei 2011 zijn wij getrouwd! En wat zijn wij blij dat we Siebe & Su hebben gevonden om onze dag vast te leggen!
Siebe en Su zijn ontzettend gastvrij en beantwoorden al je vragen! En ze geven ook handige tips!
Op de dag zelf leggen deze twee hele rustige, aardige fotografen je dag vast, zoals jij en je aanstaande het willen. Siebe en Su weten een mooie balans te vinden met elkaar om foto’s te maken. Ze lopen niet in de weg en vallen nauwelijks op, waardoor er heel natuurlijke foto’s ontstaan. Ondertussen schenken ze aan iedereen aandacht, waardoor iedereen leuk op de foto komt te staan!
De fotoreportageprijs is zeer laag voor het feit dat je twee uitermate professionele fotografen krijgt. Ze gebruiken meerdere type lenzen/camera’s, waardoor ze verschillende soorten foto’s kunnen maken.
En ze zijn er niet vies van om naar nieuwe ontwikkelingen te kijken en iets nieuws uit te proberen.
De kwaliteit van de foto’s is erg goed. Ook de bewerkte foto’s zijn geweldig mooi!
Al heel snel na de bruiloft sturen Siebe en Su een link met het adres van je eigen website waar een selectie op staat van de foto’s! Ideaal om zo met anderen al heel snel de foto’s te kunnen bekijken!
Wat zo prettig is, is dat je alle foto’s op dvd krijgt. EN je krijgt nog een 100tal afgedrukte foto’s ook! Daar zitten geen extra kosten aanverbonden en je krijgt alles al heel snel na de bruiloft binnen.
Je mag zelf foto’s uitkiezen als je een album wilt laten maken door Siebe en Su. Die albums zijn te kiezen naar je eigen smaak en stijl! Het wordt nog lastig om zo’n selectie van foto’s te maken voor het album, aangezien er zo ontzettend veel mooie foto’s zijn gemaakt!
Het was gewoonweg een perfecte trouwdag en daarvan kunnen wij nog steeds nagenieten door de geweldige foto’s gemaakt door Siebe en Su!
Lieve Siebe en Su dank jullie wel!Groetjes Arjen & Lieneke

 

ruthtenbroeke
Bruiloft fotograaf in Utrecht

Voor iedereen die op zoek is naar een fotograaf: wij zijn heel tevreden over de foto’s die Siebe en Su op onze trouwdag hebben gemaakt.
Dit is waarom we Siebe en Su zouden adviseren:
– Siebe en Su maken allebei foto’s op de dag zelf (garantie dat de mooiste momenten worden vastgelegd!)
– Met Siebe en Su is het prettig communiceren,
– Na de bruiloft een internetlink met selectie van mooie foto’s,
– Alle foto’s op cd-rom thuisgestuurd,
– Goede prijs/kwaliteit verhouding,

Siebe en Su, enorm bedankt voor de mooie foto’s!

Groeten Geert Jan en Ruth

Hans

Fotoshoot van de gehele dag in Heiloo

 

Hallo Siebe en Sumalee,

Jullie hebben mooie plaatjes gemaakt van onze bruiloft. Jullie hebben alles vastgelegd vanuit meerdere kanten. Was de ene foto net niet goed, dan was de ander dit juist wel van dat ene moment.

Mooie bewerkingen en we zijn ook erg blij dat we alle foto’s bestanden kregen.

Bij het nemen van een foto kon er weinig mis gaan want er werden meerdere foto’s gemaakt op meerdere manieren en instellingen. Dit alles is voor een kenner zichtbaar maar als bruidspaar merk je hier niet veel van.

Begeleiding tijdens de foto’s verliep ook prettig. Het zijn geen statische foto’s maar juist ontspannen en losjes.

We zijn er erg blij mee. Nota bene we hadden binnen 2 weken meer dan 1600 foto’s van de gehele dag. Binnen 3 of 4 dagen hadden we al een website met 200 foto’s erop.

Siebe en Sumalee, mede dankzij jullie was de dag helemaal TOP

 

Martijn en Rinat
Bruiloft in Alphen a/d Rijn
Beste Siebe en Sumalee,Allereerst, wat zijn de foto’s mooi! Wij vonden jullie aanwezigheid zeer aangenaam. De sfeer was uitstekend waardoor dit toch een extraatje was voor die mooie glimlach op iedere foto.
Jullie duo fotografie heeft zeer bijzonder uitgepakt en heeft geresulteerd in bijzondere plaatjes. Sumalee had oog voor details die een ieder voorbij ging. Erg professioneel gedaan.
Mede door jullie zal deze speciale dag nooit vergeten worden.Dank jullie wel,

Rinat en Martijn

 

info
fotograferen bruidsreportage in Noord-Holland

Wij zijn 16 juli getrouwd op een zaterdag. De prijs die Siebe en Sumalee rekenen is INCLUSIEF alle groot formaat foto’s. Dat niet alleen maar ze kunnen ook nog allebei super mooi fotograferen en leveren snel de foto’s. Wij hebben heel veel fotografen hun sites bekeken maar twijfel niet langer en laat Siebe en Sumalee gewoon je foto’s maken.
Bij ons waren ze allebei zeer ruim op tijd en dat kostte niets extra’s. Ze laten je gewoon lekker in je waarde en nemen op de juiste momenten de foto’s zonder dat ze echt in beeld zijn. Juist doordat ze met zijn tweeen zijn hoeven ze ook tijdens de ceremonie niet storend op te treden om alles vanaf de juiste kanten vast te leggen.

Kortom: AANRADER

Paula
trouwreportage Avifauna en stadhuis in Gouda

Op 8 juli 2011 zijn we getrouwd. ‘S ochtends bleek het weer, tegen onze verwachting in, stralend te zijn. Een perfect uitgangspunt voor mooie foto’s.

Siebe en Sumalee zijn ontzettend enthousiast en ‘ zien’ de mooie kiekjes.
‘Twee fotografen’ is leuk, omdat een moment uit verschillende hoeken vastgelegd kan worden. Dit is soms erg verrassend.

We zijn na onze trouwdag gelijk op huwelijksreis gegaan en hadden aan S en S gevraagd of ze alvast aan ons album wilde beginnen. In onze vakantie kregen we al een link voor de online foto’s. Toen we na 3 weken terug kwamen kregen we diezelfde week alle 5 de dvd’s en de eerste versie van ons album. Razend snelle service dus!!!

Wij zijn ontzettend blij met alle foto’s, en ons album is geweldig geworden. Iedereen is ontzettend enthousiast.

Siebe en Sumalee, allebei bedankt voor jullie goede service en dit mooie aandenken aan onze leuke trouwdag!

Groeten Stephan en Paula

M.D. Doop-Hamer
Trouwreportage in Voorhout & Oegstgeest

Beste lezer(es),

Wij zijn op 17 augustus jl. getrouwd en hebben onze foto’s laten maken door Siebe en Sumalee. En dat is een GOEDE keuze geweest! We hebben een super mooie dag gehad en de foto’s zijn GEWELDIG! Doordat Siebe en Su met z’n tweetjes fotograferen heb je dezelfde foto’s vanuit verschillende invalshoeken wat het extra leuk maakt.
Na een paar dagen kregen we per e-mail een linkje toegestuurd met alvast een selectie van de foto’s die we via Internet konden bekijken. Deze waren al fantastisch en iedereen die ze zag was enorm enthousiast. Weer een paar dagen later kregen we de dvd’s toegestuurd met de complete collectie. Geweldig mooi, zowel de ‘gewone’ foto’s als de ‘bewerkte’ foto’s.
Ik kan er lang en breed over praten maar punt is dat wij Siebe en Su van harte kunnen aanbevelen!

Siebe en Su, dank jullie wel!
Dankzij jullie kunnen wij van de mooiste dag van ons leven ook de mooiste herinneringen levend houden door te kijken naar de prachtige foto’s!

Sandy & Monique

PS. Check hun website www.blog.moooietrouwreportages.nl! Naast foto’s is hier zoveel meer te vinden! Siebe en Su geven ook veel tips voor de bruiloft!

cobyvooys
Fotografie huwelijk, bruidsfotograf in Katwijk

Beste Siebe en Sumalee,
Heel hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s: vakwerk!
We kregen 5 DVD’s vol met zowel bewerkte en onbewerkte foto’s. Van veel familieleden en vrienden kregen we enthousiaste reacties.
We vonden het erg leuk om met twee fotografen op stap te gaan. Het bracht veel gezelligheid, maar vooral het resultaat is erg gaaf. We hebben verschillende foto’s waarop de foto vanaf een andere hoek is gemaakt en daardoor een bijzonder effect heeft.
Jullie deden niet moeilijk toen onze kerkdienst wat verschoven werd door omstandigheden en rekenden daarvoor weinig boven op de afgesproken prijs! Dat hebben we ook erg gewaardeerd.
Al met al hebben jullie een product geleverd waar we nog ons leven lang met plezier op terugkijken!
Groetjes, Martijn en Coby Muilwijk
Katwijk aan Zee

M. v. Z.
Bruidsreportage in Renswoude

Op 18 augustus zijn wij getrouwd in Renswoude. Het was een prachtige dag. We waren natuurlijk ontzettend benieuwd naar de foto’s.
Al na anderhalve week hadden we de foto’s binnen en ze waren geweldig!
Wat een geweldige herinnering aan deze mooie dag!

Siebe en Su, dank jullie wel! Wij zijn tevreden 🙂

Groetjes Daan & Marianne

struyk
loveshoot in noordwijk

Hoi siebe en sumalee,

Wij vonden het echt super leuk om de shoot te doen. En het resultaat liegt er niet om. De foto’s zijn in 1 woord GEWELDIG.
Wat wij ook super fijn vonden, is dat ze het weer voor ons in de gaten hielden, hierdoor hadden we precies droog/mooi weer! Daarnaast hebben we dezelfde dag nog een link met een aantal foto’s! Super service!
Echt super bedankt voor de prachtige foto’s!
We raden het echt iedereen aan!

Groetjes Jeanine en Rowan

sujata.marijn
bruiloftsfotografie in Delft

Siebe en Sumalee,

bedankt voor jullie prachtige fotografie. We zijn zeer tevreden over hoe jullie te werk zijn gegaan, op onze trouwdag, daarvoor en daarna en de resultaten zijn er ook naar. We raden jullie zeker aan aan andere mensen,
Sujata en Marijn

Schelb
Trouwreportage in Lelystad/Gouda

Wij zijn 18 juni getrouwd en hebben onze foto’s door Siebe en Su laten maken.
De kwaliteit van de foto’s en de professionaliteit van beide fotografen zijn subliem!
De meerwaarde van een extra fotograaf is een absolute aanrader, omdat je van eenzelfde moment foto’s hebt uit verschillende hoeken.
De bewerkte foto’s zijn echt super!
Groot pluspunt is ook dat je alle foto’s op DVD krijgt, wat niet alle fotografen doen.
Kortom: een echte aanrader!
Siebe en Su, nogmaals bedankt voor alles!
Marieke en Niels

 

Lianne
Bruidsreportage in Roelofarendsveen en omgeving

Wij zijn op 10 juni getrouwd en hebben de foto’s laten maken door Siebe en Sumalee. Onze keuze is op hun gevallen vanwege de prachtige website en het snelle contact via de mail. Zij verstaan hun vak waardoor de reportage prachtig is geworden. Het voelt allemaal heel vertrouwd en ongedwongen als zij met de camera foto’s maken. Het is ook leuk om twee fotografen te hebben, omdat je zo foto’s vanuit verschillende oogpunten krijgt. En dat voor de prijs van één!!! Het is ook fijn dat je alle foto’s op dvd’s krijgt opgestuurd, zodat je zelf op je gemak kunt kijken welke je wilt af laten drukken om bijv. in te lijsten. Daarnaast krijg je van hun 100 afdrukken, die wij gebruikt hebben om alvast aan familie en vrienden te laten zien. Ook wordt er een website gemaakt waar iedereen op in kan loggen om de foto’s te bekijken. Kortom een heel leuk stel die we aan iedereen aan kunnen raden!!! Onwijs bedankt voor de fantastische foto’s.

Groetjes van Alex en Lianne.

 

Rene
Bruiloft in Hoofddorp

Beste Siebe en Su,

Bedankt voor de super mooie foto’s van onze trouwdag.
We gaan zeker nog een fotoboek bij jullie bestellen!!
Het werkt heel goed dat jullie samen foto’s nemen. Zo wordt echt elk moment van belang vastgelegd, helemaal goed. Als wij van iemand horen dat zij een fotograaf nodig hebben, zullen wij jullie zeker aanraden!!
Onwijs bedankt voor jullie aanwezigheid en de hele mooie foto’s!!

 

Groenendaal
bruiloftsfotograaf in Heemskerk

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we supertevreden zijn met het resultaat van Siebe en Su op onze bruiloft afgelopen mei. Ze zijn heel leuk aanwezig en de kwaliteit van de foto’s is top. Snelle afhandeling ook. Leuk is ook dat ze met zijn tweeën zijn, waardoor je vanuit verschillende perspectieven foto’s krijgt.
Dus voor iedereen raad ik Siebe en Su bij deze van harte aan!
Vriendelijke groet,
Fam. Groenendaal

 

 

lakeman
trouwfotografie in Almere en Kortenhoef

Hoi Sieb en Su,

Nog echt super bedankt voor de gezellige tijd en de super mooie foto’s! Wij wilden zelf graag wat nonchalante foto’s, dit hebben jullie echt mooi neergezet en op de foto gekregen!
Ook de foto’s van de kerk, receptie en feest waren geweldig, als of jullie precies wisten wat er ging gebeuren en waar je moest staan voor de juiste foto!
Het boekje met foto’s was ook echt ideaal hierdoor hebben we erg snel veel mensen onze foto’s kunnen laten zien, ook hun reacties waren lovend!
Super gedaan en erg bedankt!
Jullie zijn een top team!

Jochem en Susanne

 


Guyon
Fotografen bruiloft in Geldrop

Hoi Siebe en Su,

Het hebben van twee fotografen is heel fijn. Elk moment staat er altijd goed op. De foto’s zijn echt mooi geworden en ook de bewerkingen zijn super gedaan. Bovendien lagen ze al binnen twee weken op de deurmat. Super foto’s, super service en super enthousiaste fotografen, ECHT een aanrader!

Bedankt voor het perfect vastleggen van onze bruiloft.
Guyon en Jill

 

justresh
Trouwreportage in Rotterdam

Hallo Siebe en Su,
Ontzettend bedankt voor de leuke dag die we met jullie hadden.
de foto’s zijn erg mooi geworden en we kijken nu al uit naar het album en de rest van de foto’s, maar die zullen ongetwijfeld ook mooi zijn.
jullie zijn erg professioneel. jullie waren er, maar toch ook weer niet 😉
wel zo prettig om met jullie zo te werken. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van de mooiste dag uit ons leven
Groetjes
Sebastiaan en Reshma

 

van der heijden
trouwerij in leiden

Hoi Siebe en Su,

Jullie hebben geweldige foto’s gemaakt onze trouwerij ( 23-05-2011 ).
Snelle levering echt gewoon TOP.
We kunnen net zo veel vragen stellen wat we willen en jullie blijven netjes
op alles reageren echt Geweldig !!!
Nu is afwachtend op onze trouwboek, maar die zou oook wel top worden !!!

Gr, Nathalie en Robert

 

Mar
Bruidsreportage in Wijchen/Nijmegen

Wij zijn super tevreden over het eindresultaat! Echt adembenemende mooie foto’s!
Op een zonnige vrijdag (6-5-11) zijn wij getrouwd. Siebe en Sumalee zijn erg goed op elkaar ingesteld, waren super enthousiast, creatief en hadden goede ideeën tijdens de fotoshoot.
De foto’s hadden we al heel snel! Na een paar dagen stonden ze op de website en na een week hadden we alles binnen. Wat wij heel erg fijn vinden is dat we echt ALLE foto’s hebben gekregen. Dan konden we de mooiste er tussenuit halen.
Dankzij jullie kunnen wij onze trouwdag keer op keer weer herbeleven.
Dank jullie wel!

 

Elin_Lijnberg
Bruidsreportage in Amsterdam-Zuidoost

Hoi Siebe en Su,

We hebben onlangs een selectie ontvangen van onze bruiloftsfoto’s en ze zijn echt geweldig! De rest krijgen we nog maar die zullen ongetwijfeld net zo goed zijn. We zijn de foto’s steeds opnieuw aan het bekijken, zo blij zijn we er mee. Het was heel leuk om met jullie te werken. Jullie hadden zelf veel ideeën maar ook die van ons deden jullie wat mee. En twee fotografen tegelijk is ook een groot pluspunt! Groetjes Elin & Marteun

 

Mandy
Bruidsfotografie in Terschelling

Bij een fantastische bruiloft horen prachtige foto’s en daar hebben Siebe en Sumalee zeker voor gezorgd. Dankzij jullie schitterende plaatjes kunnen wij nog lang nagenieten!

Heel erg bedankt!

Groet Mandy & Arjen

 

dettmers
Trouwreportage in Keukenhof

Beste Sumalee en Siebe,

Ook bij ons zijn het prachtige foto’s geworden. Het was leuk met jullie te werken.
De foto’s zijn erg mooi geworden en jullie hebben je echt helemaal ingezet om de beste plaatjes te maken. (en dat zonder in de weg te lopen)

We kijken met veel plezier op de dag terug en dankzij jullie foto’s kunnen we er nog jaren van genieten.

Jochem en Tessa

 

Stephan
Militaire bruiloft + fotoreportage in Alphen aan den rijn

Beste Siebe en Su,

Wij willen jullie heel erg hartelijk bedanken voor de vele mooie foto’s die jullie gemaakt hebben op onze onvergetelijke dag. Wij herbeleven onze trouwdag telkens opnieuw als we naar de foto’s kijken. Mede door jullie mooie foto’s is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden.
Jullie hebben echt heel goed werk geleverd! Via deze weg willen wij ook jullie vriend, Fred, bedanken voor de mooie en leuke spontane foto’s die hij gemaakt heeft.

Het eerste wat mijn vrouw en ik tegen elkaar zeiden na de bruiloft was dat wij jullie echt wel zullen aanbevelen bij anderen. Dat was toen we de foto’s nog niet gezien hadden. Maar nu we de foto’s binnen hebben en allemaal gezien hebben (wat zijn het er veel zeg!), zullen wij jullie zeker bij iedereen aanbevelen.

Jullie hebben een prachtige trouwreportage gemaakt!

Groetjes en wellicht tot ziens!

Stephan en Marieke van Doorn (De Marechaussee die ging trouwen;).)

 

Sanne
Bruiloft in Heiloo en Rotterdam

Beste Siebe en Sumalee en iedereen die nog twijfelt over welke fotgraaf ze moeten kiezen voor hun trouwdag: SIEBE en SUMALEE zijn gewoon DE BESTE!!!

We zijn op 23-04-11 getrouwd en hebben nu al alle foto’s binnen op DVD. Ze zijn echt prachtig en het zal een klus worden om te beslissen welke we willen uitvergroten om op de muur te hangen. Werkelijk ALLES hebben ze vastgelegd en omdat ze met z’n tweeen waren, hebben we heel veel foto’s van dezelfde momenten die toch net even anders zijn, omdat ze van een andere hoek zijn genomen. Zo kunnen ze b.v. foto’s nemen van het bruidspaar wanneer ze de kerk/gemeentehuis inkomen, maar ook hoe de gasten hierop reageren en natuurlijk het belangrijke moment wanneer de bruid de trap afkomt en de bruidegom haar voor het eerst ziet. De een focusst op de bruid en de ander op de uitdrukking op het gezicht van de bruidegom. Helemaal geweldig! Dus Siebe en Sumalee: Ontzettend bedankt voor de fantastische foto’s, en aanstaande bruidsparen: Met Siebe en Su weten jullie dat het goed zit!

Groetjes,
Ruud en Sølvi van den Ende (Heiloo)

 

Flora
trouwen in de watermolen in wenum wiesel

Hoi Siebe en Su,
Wat zijn de fotos prachtig. We genieten ervan om naar te kijken en voelen ons gelijk weer helemaal blij zoals op de trouwdag zelf.
Bedankt
Brian en Flora

 

Cobie

Bruidsreportage in Katwijk aan Zee

Beste Siebe en Su,
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige foto’s! De foto’s zijn prachtig en elke keer als we ze bekijken, genieten we na van onze bruiloft.
We zullen jullie aanbevelen overal waar ze een fotograaf nodig hebben!
Groetjes van Murat en Cobie

 

Natasja
Trouwreportage in Leiden en Voorschoten

Hallo Siebe en Sumalee,

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de prachtige foto’s die jullie op onze trouwdag 20-10-2010 hebben gemaakt.
Al heel snel kregen we een link met daarop mooie foto’s maar ook nog eens een paar dagen later de foto’s en 4 dvd’s met werkelijk hele mooie foto’s.
Dat wordt nog lastig om uit te zoeken welke we in een album willen.
Het leuke is ook dat jullie met z’n tweeen zijn waardoor je soms foto’s hebt van 2 verschillende kanten genomen. Dat maakt het juist zo leuk.
Bij aankomst van de dvd’s was 1 daarvan beschadigd, wat natuulijk altijd een keer kan gebeuren. Dit doorgegeven aan Siebe en Sumalee. Ook hier maken ze geen probleem van, de nieuwe dvd werd gelijk opgestuurd aan ons. Bedankt hiervoor.
Al met al zijn we erg blij dat we jullie hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. Tevens een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

Groetjes, Ferry en Natasja

 

Saskia
fotoreportage in Utrecht

Twee fotografen lijkt in eerste instantie wat veel, maar geloof ons, je krijgt er een superreportage van! Samen zijn Siebe en Sumalee goed in staat om echt de unieke momenten, vanuit verschillende invalshoeken, vast te leggen. Zelfs in combinatie met een, door ons ingehuurde, filmman verliep alles vlekkeloos. Wij hadden de helft van de tijd niet eens in de gaten dat er twee fotografen aanwezig waren. Maar het belangrijkste: deze twee fotografen zijn echt professionals met topfoto’s als resultaat.

Siebe en Sumalee, hartstikke bedankt voor de prachtige foto-reportage!!

Saskia, Quirein, Quinn en Tess.

 

ank
bruiloft fotografie in Pijnacker

Wij zijn op 8 oktober getrouwd en hebben dankzij de prachtige foto’s een schitterende herinnering aan onze mooie dag. Siebe en Sumalee maken idioot veel foto’s (en dat bedoel ik positief !!) zonder erg opvallend aanwezig te zijn. We hebben dus heeeel veel mooie foto’s en een ruime keus voor een prachtig album. De prijs – kwaliteit verhouding is uitstekend. En dan krijg je de foto’s ook nog eens zelf in beheer – dus niet bijbestellen voor hoge bedragen !
Wij zijn zelf ook erg onder de indruk van hun foto-bewerkingen; vooral het ‘oude schilderij’ vinden we prachtig !
We bevelen Siebe en Sumalee dan ook van harte aan ! Bedankt hoor !

 

heleen
Trouwreportage in Efteling en Maassluis

Siebe en Sumalee,

Bedankt voor de mooie foto’s gemaakt op onze bruiloft. De foto’s zien er erg mooi uit en we zijn erg tevreden.

Pieter & Heleen

 

devi.gertjan.gerrits
Trouwreportage in Nieuw Vennep

Beste Siebe en Sumalee,

Hartelijk dank voor het onvergetelijk maken van onze trouwdag. We kunnen hier in de toekomst nog vaak naar terugkijken, de foto’s zijn prachtig geworden. Thuis, tijdens de kerkdienst, tijdens het feest, tijdens de foto sessie, allemaal geweldige foto’s!

Het is erg leuk om te zien hoe jullie als duo foto’s maken. We hebben zojuist de foto’s nog zitten bekijken. Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s! Wij raden Siebe en Sumalee aan iedereen aan!

Devi en Gert-Jan
Nieuw Vennep

 

M.P. Boon
Bruidsfotografie in Utrecht

Hoi Siebe en Sumalee,

Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s die jullie gemaakt hebben. We hebben enorm genoten van de dag en van jullie professionaliteit. De foto’s zijn van prachtige kwaliteit, wij vinden jullie echt vakmensen. De fotoreportage ging erg relaxt en natuurlijk. Overdag bewogen jullie haast ongemerkt overal tussendoor om de mooiste plaatjes te schieten. We hopen dat jullie nog veel meer mooie bruiloften zullen vastleggen, want het is een dag om nooit meer te vergeten! Succes in jullie verdere werk!

Liefs van Peter en Maartje

 

corline_1
Trouwfotografie in Tholen

Hoi Siebe en Su,

Het was echt geweldig dat jullie erbij waren!!
Wij hebben erg genoten, maar het mooiste is nog dat wij fantastisch mooie herinneringen door jullie hebben van onze mooie trouwdag!!

Dankjewel!

Groetjes David en Corline

 

c.m.gokke
trouwfotografie in Rhoon/Schiedam

Dank je wel Siebe en Sumalee,

Onder andere dankzij jullie hebben we een hele mooie dag om op terug te kijken, de foto’s die jullie hebben gemaakt zijn er heel veel en ook heel veel erg mooie foto’s!

Jullie zijn ook fijne en vriendelijke mensen om mee samen te werken, we hebben echt genoten en genieten elke keer weer na bij het bekijken van de foto’s.

Hein & Carola

 

Geertje
foto reportage door siebe en sumale in Sassenheim

Wij zijn op vrijdag 1 oktober getrouwd en kregen zondag 3 okt al de link waar we al foto’s konden bekijken. Echt zo super snel.
Wij hebben een perfecte dag vast laten leggen op foto’s door 2 fantastische fotografen.
Siebe en Sumalee onwijs BEDANKT.
Een aanrader voor diegene die een blijvende herinnering wil aan een fantatisch iets.
Ook wij zullen jullie aanraden als mensen ons vragen of we iets weten.
Nogmaals BEDANKT

Groetjes Henk en Geertje

 

Dennis
Bruidsreportage in raamsdonksveer

Hoi Siebe en Sumalee,

Als eerste onze complimenten voor de super mooie foto’s!
We zijn er heel erg blij mee..
Wat we ook erg fijn vonden was dat de foto’s zo snel geleverd werden, des te sneller konden we ervan genieten.
Nogmaals heel erg bedankt voor het vastleggen van onze speciale dag!
Jullie zijn echt een aanrader voor iedereen!!
Mochten we weer een keer een fotoreportage nodig hebben dan zullen jullie de eerste zijn die we bellen!!

Groetjes Dennis en Hellen

 

Laura
Bruidsreportage in Maarssen

Beste Siebe en Su,

Wat hebben wij een lol gehad op onze bruiloft de 24e van september 2010, gepaard met jullie professionaliteit, de foto’s zijn subliem en jullie persoonlijk ook!
Super bedankt!
Mocht er in de toekomst weer een feest gehouden worden waar super mooie plaatjes worden geschoten, weten wij jullie in ieder geval te vinden,BEDANKT!

succes verder.
Liefs van een Victoriaanse prins Felix en prinses Laura

 

Stevenson
fotoreportage in oss

Hoi Siebe en Sumalee,
we hebben net de de eerste foto’s via de link gekekem en de foto’s zijn echt heel mooi.
Voor de foto’s waarin gespeeld is met licht/donker zien er geweldlg uit!.
het is ook heel leuk dat er 2 fotografen zijn, daardoor wordt het een dynamisch gebeuren.
Ook niet onbelangrijk was de prijs, twee fotografen voor de prijs waarvoor je bij sommige niet eens 1 krijgt!
Dit foto duo is een “must-have” op je bruiloft,!
Groetjes
Joe en Sharita

 

rianne.rijneveld
Trouwreportage in Uithoorn

Siebe en Sumalee hebben op 31 augustus 2010 onze bruiloft ‘op de foto gezet’. Ze hebben prachtige foto’s gemaakt. Een leuk team om mee samen te werken!
Samen kwamen we tot mooie ideeen….
Bas en Rianne

 

van Gijlswijk
fotograaf in Zoeterwoude

Hoi Siebe en Su,

Een kleine trouwerij MAAR grootse foto’s, echt super!!!

Bedankt, Jolanda en Marcel

 

Daphne Prins
Fotograaf in Hengelo

Echt hele mooie foto’s, we zijn erg blij met de selectie die we tot nu toe gezien hebben!!!
Het samenwerken met Siebe en Sumalee was echt heel fijn!!
Siebe & Sumalee heel erg bedankt!!! En we zijn erg benieuwd naar de rest van de foto’s!!! 😀

 

Esmeralda (
Trouwreportage in Rotterdam

Beste Siebe en Sumalee,

Bedankt voor jullie geweldige inzet tijdens onze trouwdag op 24 juli! Wij zijn erg blij met de mooie en net wat andere foto’s die jullie van ons hebben gemaakt. Siebe, jij doet alles voor een mooie of aparte foto, al moet je onder een struik gaan liggen voor de juiste belichting en het gewenste effect:-). Wat jullie doen is meer dan het standaard werk, julie denken mee, zien overal creatieve foto momenten in. Zelfs onze gasten waren op de dag zelf, zonder een foto gezien te hebben, reuze enthousiast over jullie! Het resultaat mag er meer dan zijn! Extra voordeel is dat jullie met zijn 2-en fotograferen en zo de mooie momenten vanuit verschillende invalshoeken vastleggen. Het wordt voor ons nog een hele klus om de mooiste foto’s uit te zoeken voor ons album en voor de vergrotingen, want wij vinden alle foto’s mooi. Nogmaals hartelijk bedankt en wij wensen jullie nog heel veel geluk en gezondheid toe in jullie verdere carriere en natuurlijk daarna!
Groeten,
Jerry en Esmeralda

 

van Straten
Fotografie in heel NL

Wij zijn zéér tevreden over Siebe en Sumalee, een gezellig gedreven maar vooral professioneel duo dat goed op elkaar is ingespeeld en de beste foto’s maakt terwijl je het niet eens doorhebt! Wij hebben een geweldige dag gehad en mede dankzij hun perfecte dienst kunnen we er nog lang van nagenieten!!!!

 

Mark van der Waal
duo fotograaf in Nootdorp

Beste Sumalee en Siebe,

Een hele late reactie naar aanleiding van onze dubbele trouwerij van 26 maart, j.l. Alle door ons aangeboden opties en (laatste moment) veranderingen hebben jullie zonder morren opgepakt. Hiervoor onze dank. Ik sluit me aan bij veel van de andere schrijvers. Veel foto’s voor een goedkope prijs, fantastisch dat jullie met z’n tweeen bij ons dubbel huwelijk aanwezig waren.

Bedankt namens ons alle vier!

 

Krista
Bruidsreportage in Den Helder

Hoi Siebe en Sumalee,

Wat een geweldige foto’s maken jullie. We waren zeer verrast toen we de foto’s toegezonden kregen. Wat staan we er mooi op! Zo mooi hebben we nog nooit op een foto gestaan! Het is nu zelfs lastig kiezen welke we gaan uitvergroten. We hebben een zeer grote keuze uit super foto’s!!! En we kregen ze al snel binnen. Helemaal leuk!

Wij zijn zeer tevreden en zullen Siebe en Sumalee dan ook aan iedereen aanbevelen!

Paul en Krista van den Bogaard

 

Kikkerprins Bruidsmode
Trouwreportage in Almere

Beste Sumalee en Siebe,

Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s! Wij zijn er heel erg blij mee. Moeilijk om te kiezen welke we willen uitvergroten, want ze zijn allemaal erg mooi. Achteraf ze je duidelijk de voordelen van een tweede fotograaf: verrassende foto’s, verschillende invalshoeken en mooie effecten.

Wij kunnen jullie van harte aanbevelen en zullen dat daarom ook doen op onze website, www.kikkerprinsbruidsmode.nl.

Met vriendelijke groet,

Olaf & Dedichka Pijl

 

Kuijpers
Foto’s in Zoetermeer

Het vastleggen van het juiste moment, spelen met licht, het neerzetten van een sfeerinpressie op een plaatje, zorgen voor een mooie compositie en de juiste achtergond. Siebe en Sumalee kunnen het allemaal.

De blik van Siebe en Sumalee, samen met onze ideeen hebben gezorgd voor prachtige plaatjes van onze bruiloft. Wij genieten echt van onze foto’s (en dan is het ons vanwege de huwelijksreis nog niet eens gelukt om ze allemaal te bekijken).

Ook leuk dat Siebe en Sumalee je 100 fotoafdrukken toesturen. Hierdoor konden we een aantal foto’s vast aan nieuwsgierige familieleden, vrienden, kennissen en collega’s laten zien!
En helemaal leuk dat ook onze foto nu in het overzicht staat. We hebben gelachen in het (huwelijks)bootje. 🙂

Siebe en Sumalee, hartelijk bedankt voor de geweldige reportage!

Hartelijke groet, Leon en Linda (Zoetermeer)

 

Patrick
Fotorapportage trouwen in Landsmeer

Beste Sumalee en Siebe,

Geweldig dat jullie op korte termijn beschikbaar konden zijn voor onze trouwfoto’s. Daar komt bij dat de foto’s heel erg mooi zijn geworden en dat het ook nog eens heel gezellig was.

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s en snelle en mooie afwerking. We hebben een mooie vastlegging om nog een terug te denken aan deze mooie dag.

Patrick, Natasja en de kids

 

Luis
fotografie in Elst

Hallo Siebe en Sumalee,

Wij zijn heel erg tevreden over de service, de kwaliteit en de grote hoeveelheid foto’s. Iedereen op onze trouwdag viel op hoeveel foto’s er gemaakt werden en met hoeveel passie jullie het werk deden. Onze complimenten! Ga zo door!

 

Brandenburg
Trouwreportage 07-07-2010 in Almere

Beste Siebe en Sumalee,

Dank jullie wel voor de mooie fotoreportage! Wij hebben met veel waardering onze trouwfoto’s bekeken, en geeft een perfecte weergave van onze schitterende trouwdag.
Onze complimenten. Wij hadden in het begin er alle vertrouwen in, nadat we de foto’s eerder op jullie website hadden bekeken.
In één woord….proffesioneel…..

Groeten van ons,

Pieter & Marloes.
Almere

 

P
Fotograaf in nieuw vennep

Wij hebben onze reportage laten maken door Siebe en Sumalee. Wij zijn meer dan tevreden over de foto’s. We wilden pure en spontane foto’s, en dit is helemaal gelukt! Ze zijn prachtig. Ook wij kregen al heel snel na ‘onze’ dag een link met 228 foto’s.
Ga zo door! En nogmaals bedankt voor de geweldige foto’s!
Groetjes Edwin en Sanne

 

suus4
huwelijk in Delft

Siebe en Sumalee zijn erg enthousiast en maken hele mooie foto’s. Al na een paar dagen hadden we een kleine selectie (ca. 200!!) op de mail. We zijn erg tevreden en kunnen ze van harte aanbevelen.

Robert en Suzanne

 

c_vdzouwen
Fotoreportage bruiloft in Wijk bij Duurstede

Beste Siebe en Sumalee,
Jullie site heet mooie trouwreportages en dat klopt voor 100%. Onze trouwfoto’s zijn geweldig. Jullie hebben op een fantastische manier de sfeer van onze thema-bruiloft weten te vangen. Daarnaast ziet iedereen op de foto’s hoe wij die dag gestraald hebben. Bedankt voor de foto’s van onze “happily ever after”.

 

Rachel
bruiloft in Tholen

heej Sumalee en Siebe,
zelden hebben wij zulke mooie foto’s van ons zelf gezien.
dank jullie wel !! wij zijn zo blij met deze pracht foto’s.
Nog veel plezier op alle bruiloften waar jullie nog fotootjes mogen gaan schieten.
groeten Edwin en Rachel
(bruiloft 7 mei)

 

P. Olsthoorn
Siebe Baarda Fotografie in Delft

Beste Siebe en Sumalee,
Wat een prachtige foto’s hebben jullie gemaakt op onze prachtige dag! Heerlijk om via de foto’s alles nog een keer te beleven!
We vonden het erg leuk dat we al na een paar dagen onze foto selectie via internet konden bekijken! We waren nog aan het genieten van deze foto selectie toen alle dvd’s en de fotoafdrukken alweer op de deurmat vielen!!
Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s en we kunnen niet wachten tot we ons album in handen zullen hebben! Het was super om jullie erbij te hebben op onze bruiloft!
Heel erg bedankt!
Veel groetjes,
Pascal & Melissa

 

M.H.
Trouwdag in Noordwijk

Beste Sumalee en Siebe,

We willen jullie hartelijk danken voor de geweldige foto’s.
Het fotoboek is helemaal geweldig!
Een mooie herinnering aan onze trouwdag.
Top dag met top foto’s.
Ook vonden wij de snelle foto’s online erg leuk, zodat de familie/vrienden al snel konden mee genieten.
Een echte aanrader!!!!!
Bedankt,
Groeten van Ton en Maaike Heemskerk.

 

zehra_bulut
Siebe & Sumalee bedankt!! in Rotterdam

Hallo Siebe en Sumalee,
Wij willen jullie beiden nogmaals bedanken voor jullie inzet en de prachtige foto’s die jullie hebben gemaakt op ons Henna avond en de bruiloft. We hebben de kwaliteit van jullie werk ook daadwerkelijk op de foto’s gezien. Vooral op de foto’s van de Henna avond, in het donker met de kaarslichtjes. We zijn heel erg blij met het resultaat!!
Het zijn een heleboel foto’s van elk moment en van andere invalshoeken.. Jullie zijn echt professioneel bezig heel veel complimenten van ons.
….
Een fotograaf speelt een grote rol bij een bruiloft. Je houdt alleen nog de foto’s in je handen van zo’n mooie dag als herinnering . Wij zijn erg blij dat wij voor Siebe en Sumalee hebben gekozen.Wij raden Siebe en Sumalee dan ook zeker aan voor de mooiste dag van je leven..!

Groetjes,
Zehra & Eser

 

olga.uitendaal
reportage bruiloft in Amsterdam

Beste Sumalee en Siebe,

Wat een fantastische foto´s hebben jullie gemaakt van onze bruiloft! Echt helemaal geweldig. Door jullie reportage kunnen wij de dag heerlijk herbeleven.

Onwijs bedankt!!!!!!

groetjes,
Heleen en Olga

 

patrick
trouwfotograaf in Hauwert

Hoi Siebe en Sumalee, nogmaals bedankt voor alle mooie foto’s!
We zijn heel erg blij met het resultaat!
Voor de mensen die nog een fotograaf zoeken en twijfelen: Gewoon Siebe en Sumalee nemen, ze zijn erg prettig in de omgang , maken hele mooie foto’s en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar!

Groeten, Patrick & Mandy

 

Remco Eilander
Trouwreportage in Olst

Siebe en Sumalee zijn ervaren fotografen en erg goed op elkaar ingespeeld.
Heb ze beide vorige week gehad bij mijn eigen bruiloft en ben er zeer te over te spreken.
Het leuke van 2 fotografen is dat de bruid en bruidegom bij elk hun eigen huis ook tijdens het klaarmaken gefotografeerd kunnen worden, je foto’s krijg vanuit verschillende hoeken, en veel, erg veel spontane krijgt.
Het zijn absoluut geen fotografen die je laten poseren op een vaste manier, want eigen ideeën zijn meer dan welkom bij hun. Ze doen er ook alles aan om het gewenste effect te krijgen die je wenst of suggereert.
Voor een zeer scherpe prijs krijg je enorm veel.
Ook in de omgang zijn ze erg spontaan en vrij.
Ik kan nog wel een tijd doorgaan met positieve reacties neerzetten, maar dat is onbegonnen werk :-).
Ik kan ze allebei van harte aanraden voor welke reportage dan ook.

Nogmaals heel erg bedankt!

Remco & Simone

 

maartje_1000
bruiloft reportage in Baarle-Nassau

Siebe en Sumalee hebben ontzettend hun best gedaan om vanuit alle mogelijke hoekjes en kanten mooie plaatjes van ons te schieten. Ze hebben zo ongelooflijk veel foto’s van ons gemaakt, echt super!
Een super team dat heel goed op elkaar is afgestemd en die ik iedereen aan kan raden.
Bedankt voor jullie inzet en de mooie foto-reportage!

Groetjes, Imara & Jori

 

Elias
Trouwreportage in Den Haag in ‘s-gravenhage

FANTASTISCHE FOTOGRAFEN!

Heel erg bedankt!

Gr. Familie Elias

 

Jacinta Steltenpool
Trouwreportage in Hoofddorp

Siebe en Sumalee hebben voor geweldige foto’s gezorgd van onze trouwdag. En we hadden ze supersnel, enkele dagen na onze bruiloft stonden ze online en toen we terugkwamen van vakantie lagen de dvd’s en afdrukken op de deurmat.

Daarnaast heeft Siebe ook nog even voor m’n moeder op de foto’s teruggezocht wanneer ze haar armband moest zijn verloren, waardoor ze deze teruggekregen heeft.

Dank jullie wel!

Sjoerd en Jacinta

 

Peters
trouwreportage in Breda

Ontzettend tevreden over Siebe en Sumalee als fotografen!! Ze spelen goed op elkaar in, wat resulteert in geweldige foto’s! Allebei erg enthousiast en oog voor detail! Snelle en goede service!! Helemaal top, echt waar voor je geld! Bedankt!!!

 

T. (
Foto’s bruiloft in Nijmegen

Siebe en Sumalee,

Bedankt voor de prachtige foto’s!!! Het zijn er een heleboel geworden, echt super! Nu hebben we ook de momenten die we gemist hebben die dag alsnog mee kunnen maken 🙂 Ook echt geweldig dat we de foto’s zo snel in huis hebben, ze lagen al op de deurmat toen we terug kwamen van de honeymoon, een leuke verassing!
Al met al een echte aanrader, super mooie foto’s waar we nog lang van zullen nagenieten! Bedankt!!!!!

Teun en Nha-Khanh

 

Marja

Prachtige foto’s. Veel foto’s. Alle bestanden snel geleverd. Vooraf afgesproken prijs. Geen “verrassingen” achteraf. Snelle en goede service. Betrouwbaar adres. Goede keuze!
M & M, 10-09-2009

 

R. van putten

Dank jullie wel Siebe en Sumalee voor jullie geweldige reportage van onze tot nu toe mooiste dag! Ongelovelijk wat een inzet en creatieviteit. Het was heerlijk om jullie een dag om ons heen te hebben. De prachtige foto’s geven een geweldig beeld van hoe de dag is gelopen. We kunnen jullie bij iedereen aanbevelen.
Robin & Bianca

 

luccy

Op 18 september 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Om 9 uur ’s ochtends waren Siebe en Sumalee bij ons en zij zijn tot ruim over 17 uur gebleven, daar waar wij tot ongeveer 16:30 uur hadden afgesproken, maar dat was voor hen geen enkel probleem! Mede dankzij Siebe en Sumalee hebben wij een geweldige dag beleefd en kunnen we nu na ons huwelijk nog terug kijken op een hele mooie dag door de ontzettend vele en mooie foto’s die zij hebben gemaakt! Wij raden Siebe en Sumalee dan ook zeer zeker aan als fotograaf voor de mooiste dag van je leven!

Siebe en Sumalee, ontzettend bedankt voor de geweldig mooie dag en de vele mooie foto’s. We kijken bijzonder graag uit naar het album dat nog volgen zal!

Leon en Lucia

 

Natasja

Op waarschijnlijk de stormachtigste dag van deze zomer, 3 september, hebben wij onze bruiloft gevierd.
Mede door de prachtige foto’s van Siebe en Sumalee hebben wij hele leuke foto’s en herinneringen aan deze dag!

Dank je wel!

Wayne en Natasja Young

 

Janitjoe

Tja wat kunnen wij nog toevoegen aan de enorme lijst van positieve berichten over jou Siebe en natuurlijk sumalee.

We zijn op 9-9-2009 getrouwd op zich al een bijzondere dag maar dankzij jullie
is dat allemaal fijntjes vastgelegd niets is aan jullie voorbij gegaan.

Ik ben op mijn gevoel afgegaan na het lezen van positieve berichten over jullie in diverse trouwforums en ze hadden allemaal gelijk.
Jullie leveren topkwaliteit..

De enthousiasme van jullie bij het fotograveren is ongekend zoveel passie.
Ik zal jullie met een gerust hart aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Robin en RIchard

 

Kook

Siebe en Sumalee,

Enorm bedankt voor de mooie fotoreportage die wij ontvangen hebben van onze trouwdag op 29 augustus jl.
Heel veel foto’s en 2 discs vol foto’s voor een heel schappelijke prijs.
Siebe deinste er niet voor terug zichzelf in de gekste posities te manouvreren om ons leuk, apart of gek op de foto te krijgen. Ook Sumalee zat regelmatig in de bosjes of op een of andere “verborgen plek” om ons te fotograferen vanuit een andere hoek, erg grappig.

Nogmaals bedankt voor de mooie reportage.

Marinus en Ingrid de Kooker

 

Jerry

Mede door Siebe hebben wij een TOP dag gehad!
Mensen die de foto’s zien zeggen zonder uitzondering dat we een sprookjesdag gehad hebben!!!!
Siebe bedankt voor de mooie foto’s, nu bijna een jaar later kijken we er nog elke dag naar!!

Mascha & Jerry

 

bram blaauw

ook wij hadden siebe en sumalee als fotografen op onze bruiloft 28-08-2009!!en wat zijn wij hier blij mee geweest!! ook wij hadden na 2 dagen al een dvd met 300 foto’s erop en deze zijn prachtig!!echt supermooi!!je kunt hier zeker van professionaliteit spreken. en dat tegen een zeer betaalbare prijs! daar hoef je het inderdaad niet voor te laten!!
nu 1 week later hebben we alle foto’s al ontvangen, bewerkt, in sepia,vignet, helemaal compleet!!ik denk dat we er nu zo’n 1000 hebben,ongelooflijk he!! deze 2 mensen zijn zeker aan te raden!!geloof me, gewoon niet verder zoeken, neem siebe en sumalee en je kunt nog heeeeeel lang van je bruiloft nagenieten!!
Lieve siebe en sumalee, enorm bedankt voor alle mooie foto’s!!we zijn ook erg benieuwd hoe straks ons fotoalbum eruit komt te zien!!vast ook helemaal super!!
bedankt voor alles,
liefs gilles en brenda schouls

 

Langereis

ECHT EEN SUPER FOTOGRAAF!!! ( super fotografen moet ik eigenlijk zeggen )

Ik had in eerste instantie mijn bedenkingen vanwege zijn prijs en dat hij nog maar een jaar bezig was met trouwreportages. Maar alle bedenkingen zijn weggenomen na het zien van de foto’s.
Op 15-08-2009 zijn wij getrouwd, Op de 17e kregen we al een link doorgestuurd met bijna 300 foto’s. Echt hele mooie foto’s, waarvan een aantal zo uit een film of catalogus lijken te komen.
Na thuiskomst van onze huwelijksreis lagen de dvd’s met alle foto’s al in de brievenbus.

Siebe en Sumalee (die je als 2e fotograaf er gratis bij krijgt) kunnen zich echt meten met de topfotografen op dit gebied.
Mede dankzij hen hebben wij een ongeloofelijke herinnering aan onze trouwdag.

Wij kunnen hem dan ook bij een ieder die nog in het huwelijksbootje stapt zeker aanraden. Voor de prijs dat hij vraagt hoef je het zeker niet te laten!

Siebe en Sumalee…ontzettend bedankt!!! En wij weten zeker dat jullie het nog heel druk gaan krijgen.

Marco & Shadi

 

arno

Geweldige fotograaf, super mooie foto’s, heel veel foto’s, voor een geweldige prijs. Echt te gek. Voor iemand die op zoek is naar een fotograaf, ik kan Siebe van harte aanbevelen.
Arno

 

Jennifer

Beste Siebe en Sumalee, onwijs bedankt voor de super mooie foto’s!!
07-08-09 was echt fantastisch…
Groetjes,
Patrick, Jennifer & Cloë

 

snuffie

Siebe en Sumalee,

wij zijn erg onder de indruk van de mooie foto;s die jullie hebben gemaakt van ons huwelijk. SUPER, heel veel foto’s, mooi geschoten ,goed bewerkt. Ik beveel Siebe en Sumalee zeer aan!!

 

danielle en marc

wat een geweldige foto’s maakt deze man! siebe is een geweldig goeie en aardige fotograaf! je heb totaal niet door dat hij er is, wat heel fijn is en wat ook hoort bij een fotograaf! we hebben geweldig mooie foto’s en een prachtig album. heel fijn ook dat hij binnen een paar dagen al foto’s op een site heb staan zodat je alvast een paar voorbeelden heb! en dan niet te praten over de service! siebe geeft een geweldig goede service en snelle reactie op je mail! al met al een TOP fotograaf!

 

Daphne

Beste Siebe en Sumalee,
Ook wij hebben alleen maar lovende woorden. Wat een fotoreportage!!!! Prachtig! Hartelijk dank.
Vriendelijke groet van Johan en Daphne

 

mandytaal

Siebe,
Bedankt voor de prachtige foto’s. Ook leuk dat een mooie selectie super snel op de site geplaatst waren. Super manier om de foto’s zo snel met anderen te kunnen delen.

Groeten Rachid en Mandy
boondejene

Hoi siebe en Sumalee,

Het is onmogelijk om te beschrijven hoe blij we met onze foto’s zijn. Super goede service, betaalbaar, goede foto’s en minder dan drie dagen al online te zien. We hebben alleen maar complimenten gekregen van iedereen die de foto’s mocht bekijken.

Hartelijk bedankt,

Groetjes

Rahel en Daan Boon

 

Cher

Dag Siebe en Sumalee,

Wij zijn zeer tevreden met de foto’s. We hebben echt super veel foto’s van jullie mogen ontvangen. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan andere.
Nogmaals bedankt het was een top dag.

Groetjes,

Raymond & Cherissa

 

23meiweeserbij

Wij zijn zeer tevreden over de foto’s die Siebe op onze trouwdag gemaakt heeft. We hebben ontzettend veel mooie foto’s ontvangen. Siebe lette ook goed op welke vrienden en familieleden voor ons belangrijk zijn en heeft hen gedurende de dag in de gaten gehouden om mooie foto’s van ze te maken.
Siebe is een fotograaf die met je meedenkt om veel mooie foto’s te maken.
Een prettige samenwerking met goede resultaten.
Positief beoordeeld

 

Vanessa

Hoi Siebe en Sumalee,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het fotografen van ons tijdens onze bruiloft!!! Het is een schitterende dag geworden met een heel mooie fotoreportage!! Ze zijn werkelijk prachtig en zullen je hierbij zeker aanbevelen! Het is een dag om nooit te vergeten en zullen vaak onze foto´s bekijken om dit gevoel vast te houden! Ze zijn super!! Nogmaals heel erg bedankt!!!

Groetjes Koen en Vanessa

 

wij

We zijn ontzettend blij met onze foto’s. Iedereen vind ze prachtig en echt in onze stijl. Vooral omdat we zelf van te voren al ideen hadden over hoe we het wilden hebben en de fotograaf hier helemaal in meedacht.
Ons thema was sprookjes, we hebben foto’s gemaakt in de efteling en op andere mooie plekjes..
En de foto’s zijn echt prachtig en eigenlijk nog beter als we verwacht hadden geworden!
Ook de prijs is erg netjes!

 

Nick

Siebe, je bent een geweldige fotograaf die onze dag super heeft weten vast te leggen! We zijn ontzettend blij dat je erbij kon zijn, want een betere en meer gemotiveerde fotograaf hadden we niet kunnen treffen.
Bedankt voor al je goede zorgen, zowel op onze dag als voor onze foto’s.
Als we weer foto’s willen hebben, dan ben jij onze man!
Groetjes,

Nick en Claudia.

 

marthijn

Hey Siebe en Sumalee, nogmaals heel erg bedankt voor alle mooie foto’s! We zijn er ontzettend blij mee en krijgen erg veel complimenten!!
Wij willen jullie zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een goede fotograaf! Je maakt prachtige foto’s zonder dat je erg aanwezig bent. Je wist precies de mooie momenten vast te leggen! Ook ben je heel creatief en erg enthousiast! Helemaal top!!
Groeten Marthijn en Wendy

 

pinny83
4 maanden actief op Marktplaats | Geplaatst op 22-05-2009

Siebe is een goede fotograaf waar wij zeer tevreden over zijn! Onze bruidsfoto’s zijn heel mooi geworden!qua foto’s is bijna alles mogelijk,niets is hem te gek en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd…dus in 1 woord:Top! Enne…zijn albums zien er ook prima uit, dus zeker het bekijken waard.
Ronald&Linda

 

Loes

Siebe is een fijne fotograaf om op de mooiste dag van je leven er bij te hebben. Hij maakt heel veel foto’s van alle belangrijke momenten.
We hebben heel veel mooie foto’s gekregen met hele mooie bewerkingen erbij.
Siebe, nogmaals bedankt voor de geweldige foto’s, nu kunnen we nog vaak nagenieten van onze dag!

 

Kolo

Hoi Siebe, bedankt voor je prachtige foto’s. We waren 1 van de eersten, maar je foto’s zijn erg mooi!
Iddo & Mahsa

 

ferdinand

Siebe bedankt, Siebe bedankt *denkt aan een leuk deuntje*

Anyway, wij…Ellen en Ferdinand wilden graag deze geweldige fotograaf bedanken voor een super trouwdag, briljante foto’s en een bijdrage aan een net zo geweldige dag dmv tomeloze inzet, engelen geduld en het BN’ers gevoel, die hij ons wist te geven. Nogmaals Siebe bedankt!

Ferdinand en Ellen

 

Wil of Eveline

Siebe is een fotograaf met passie. Hij weet als geen ander om momenten vast te leggen die bijzonder zijn zonder heel aanwezig te zijn. De snelheid waarmee de fotos oplevert is ook van formidabele aard. Binnen een week na de bruiloft hadden wij 3 dvds vol met bewerkte, kleur – en zwartwit fotos, en een website link met de mooiste fotos. Ook toen wij later Siebe vroegen om fotos van ons huis te maken was hij wederom beschikbaar met dezelfde snelheid en professionalisme. Kortom, wij bevelen Siebe aan bij mensen die op zoek zijn naar een echt goede fotograaf. Wil & Eveline, Amstelveen.

 

Laura

Hi Siebe! De foto’s van onze bruiloft zijn echt heel mooi geworden! Erg prettig dat we alles (echt alles!) op CDtjes gekregen hebben, zo’n 800 foto’s. Kiezen was heel moeilijk toen ik mijn boekje ging maken. Tip voor de mensen die ook gaan trouwen: Neem de fotograaf (Siebe!) ook voor in de avond, dan heb je van de hele dag foto’s en ben je niet afhankelijk van familie..

Groetjes, Laura en Ruben

 

Gölin

Een heleboel mooie foto’s voor een leuke prijs. Het is leuk samenwerken met deze fotograaf en hij staat open voor eigen ideeën en suggesties.

 

helma

Dankjewel Siebe voor de mooie foto’s die je gemaakt hebt van onze trouwdag. Zijn er erg blij mee.
Sjaak en Helma

——————————————————————-

Plaatst een bericht

“Jullie site heet mooie trouwreportages en dat klopt voor 100%. Onze trouwfoto’s zijn geweldig. Jullie hebben op een fantastische manier de sfeer van onze thema-bruiloft weten te vangen. Daarnaast ziet iedereen op de foto’s hoe wij die dag gestraald hebben.”